Profetiile scripturale scot in evidenta faptul ca in ,,scurgerea vremurilor'' la un anumit timp avea sa fie ,,croita'' o cale, - in ceea ce priveste inchinarea la Dumnezeu - cale ce avea sa fie numita, CALEA CEA SFANTA. Este de remarcat faptul ca acest lucru trebuia sa aiba loc, la timpul si in modul stabilit de Insusi Marele Creator – IEHOVA, Dumnezeul Adevarului si Stapanul legitim al intregului Univers si al timpului. La timpul potrivit El avea sa dea indrumarea necesara – prin Spiritul Sau – trimisului Sau, pentru a pune in lumina toate lucrurile care privesc timpul si modul in care avea sa fie croita aceasta Cale, si tot la fel si modul in care trebuie umblat pe ea. Prin paginile brosurii « Seceratorul » s-au facut si se fac cunoscute lucruri ce vizeaza aceste aspecte.

Site in constructie!

 Meniu

 
 

 Secerătorul

seceratorul

"Puneţi mâna pe secere căci secerişul este copt"

 Linkuri

 
 putinthesickle.blogspot.com
 www.pcmaker.ro
 


Untitled Document
  • Secerătorul
Seceratorul se editeaza spre Sfintirea Numelui Divin, acela de IEHOVA prin facerea de cunoscut a unor lucruri pana acum tainuite si care acum odata dezvaluite de IEHOVA prin Spiritul Sau, sunt redate aici si fac parte din sunetul ,,trambitei a saptea''.
Scris sub indrumarea Spiritului Sfant a lui IEHOVA, de catre al vostru frate Sas Gavril, care chiar prin acest fapt devin si-mi rezerv dreptul si responsabilitatea de autor al Seceratorului cu permisiunea Tatalui nostru ceresc IEHOVA

.
NOTA: Autorul spiritual al acestor lucrari este Atotputernicul Dumnezeu IEHOVA, sub a carui conducere m-am supus pentru a scrie aceste minunate lucruri, devenind autorul scriptic a Seceratorului.
Cu umilinta si respect profund ma supun si pe mai departe conducerii lui IEHOVA, exercitata prin Spiritul Sau Sfant, pentru a transmite cu fidelitate toate informatiile astfel primite.