Profetiile scripturale scot in evidenta faptul ca in ,,scurgerea vremurilor'' la un anumit timp avea sa fie ,,croita'' o cale, - in ceea ce priveste inchinarea la Dumnezeu - cale ce avea sa fie numita, CALEA CEA SFANTA. Este de remarcat faptul ca acest lucru trebuia sa aiba loc, la timpul si in modul stabilit de Insusi Marele Creator – IEHOVA, Dumnezeul Adevarului si Stapanul legitim al intregului Univers si al timpului. La timpul potrivit El avea sa dea indrumarea necesara – prin Spiritul Sau – trimisului Sau, pentru a pune in lumina toate lucrurile care privesc timpul si modul in care avea sa fie croita aceasta Cale, si tot la fel si modul in care trebuie umblat pe ea. Prin paginile brosurii « Seceratorul » s-au facut si se fac cunoscute lucruri ce vizeaza aceste aspecte.

Site in constructie!

 Meniu

 
 

 Secerătorul

seceratorul

"Puneţi mâna pe secere căci secerişul este copt"

 Linkuri

 
 putinthesickle.blogspot.com
 www.pcmaker.ro
 


Untitled Document
  • APEL

Catre poporul de legamant al dumnezeului celui sfant si viu, IEHOVA

,,chiar acum, zice IEHOVA, intoarceti-va la Mine cu toata inima , cu post, cu planset si bocet!" - Ioel 2:12.

 

Conform cuvintelor lui Isus, in timpurile din urma ,,uraciunea pustiirii'' avea sa se aseze in ,,locul sfant''(Mat.24:15). ,,Uraciunea reprezinta practicile idolatre pe care poporul de legamant le-a adoptat(Ier.44:2-6). Astfel au atras mania lui Dumnezeu, dupa cum gasim scris in mod profetic acest lucru in cartea biblica Deuteronom, cap.32:16,21,22 In vers.24 se vorbeste de doua unelte de pedepsire, si anume: ,,dintii fiarelor salbatice si otrava serpilor".

POPOR DE LEGAMANT, AL LUI IEHOVA! De multi ani de zile ai fost biruit de ,,fiara"(partea potrivnicului). Ea a facut razboi cu voi, si va biruit, pentru ca asa trebuia sa se intample, ca sa se implineasca ce a fost profetit(Apoc.11:7).

Dupa moartea iubitului nostru frate Ruterford, s-a instalat - cu ajutorul celor ce i-au fost ostili acestui frate drag - s-a instalat la conducerea Societatii Watch Tower, cel ce impreuna cu alti sase adepti[in total 7(capete ale ,fiarei')] au dirijat lucrurile in asa fel, incat voi sa fiti biruiti, adevarul sa fie aruncat la pamant, prin asta ei ,,vanzandu-va copiilor Grecilor''(Ioel 3:6). Prin ce au facut-o, in primul rand? Va spun acum: - au facut manualul ratacirii, sau mai la obiect spus - Traducerea Lumii Noi(corect spus al lumii vechi). Cu ajutorul acestui manual s-au facut denaturari grosolane in adevarul biblic. Astfel in acest manual veti gasi asociata steaua din Apoc.9:1, cu steaua din Numeri 24:17, cand de fapt in toate Bibliile se gasesc orientari spre steaua ,,Pelin" din Apoc.8:10,11, spre Luca 10:18, si spre versetul 11 din Apoc.9. Acest verset ne pune in legatura cu Efeseni 2:2, care ni-l arata pe ,,imparatul lacustelor'' in persoana ,,domnului puterii vazduhului''. Dupa N.W. reiese ca Isus ar fi acesta. Asta e cea mai grava eroare, deoarece aici se vorbeste simbolic despre grupul conducator ,,stele ratacitoare''(Iuda 13) care urma sa ,,strecoare pe furis erezii nimicitoare'' - ,,ape otravite'' si ,,pelin'', in apa adevarului! Aceasta ,,stea'' este vazuta ,,cazand''. Despre Isus nicaieri nu gasim scris - nici literal nici simbolic -ca ar fi cazut din cer!(El a venit din cer, nu a ,,cazut''; exprimarea ,,a venit'' o gasim in orice traducere de Biblie)-n.a.

IEHOVA prin prof.Ieremia a spus cu ce o sa va hraneasca daca nu veti asculta(Ier.9:15). Despre starea in care urma sa zaceti, IEHOVA a spus prin prof. Isaia urmatoarele: ,,poporul acesta este un popor pradat si jefuit! Toti zac inlantuiti in pesteri, si infundati in temnite. Sunt lasati de prada, si nimeni nu-i scapa! Jefuiti, si nimeni nu zice:,,Da inapoi!" Isaia 42:22.

Daca ai fost orbit de ,,sclav'' pana acum, nu te mai lasa orbit!

Prin proorocul Isaia, IEHOVA pune intrebarea: ,,Cine dintre voi, insa, pleaca urechea la aceste lucruri? Cine vrea sa ia aminte la ele si sa asculte pe viitor?" Isaia 42:23.Apoi se pune intrebarea: ,,Cine a dat pe Iacov prada jafului, si pe Israel in mainile jefuitorilor?" Isaia 42:24a. La aceasta intrebare - asa cum e normal - se cuvine sa raspundem noi, poporul de legamant, in felul urmator: ,,Oare nu Domnul, impotriva caruia am pacatuit?" Is.42:24b. Insusi IEHOVA aduce o confirmare clara asupra acestui lucru, dupa cum citim: ,,am dat pierzarii pe Iacov, si batjocurii pe Israel." (Is.43:28b). In acest capitol 43 al cartii biblice Isaia, IEHOVA spune urmatoarele: ,,Nu va mai ganditi la ce a fost mai inainte, si nu va mai uitati la cele vechi!",,Iata, voi face ceva nou, si-i gata sa se intample: sa nu-l cunoasteti voi oare?Voi face drum prin pustie, si rauri in locuri secetoase." Is.43:18,19. Despre care pustie e vorba aici? Cand prof.Ioel vorbeste despre ,,un popor mare si puternic''(c.2:2b), vorbeste despre un ,,popor de lacuste'' a caror actiune este arata in versetul urmator(3): ,,Inaintea lui tara era ca o gradina a Edenului, si dupa el este un pustiu sterp:nimic nu-i scapa." Cine sunt aceste ,,lacuste'', e aratat in diverse scrieri ale ,,sclavului'', dupa cum urmeaza: Turnul de veghere din 1Mai 1992-pag.11 par.10,11; cartea ,,Apocalipsul."-pag.143-147.

Deci, daca Organizatia religioasa a martorilor se autoidentifica cu acest popor de lacuste, nu ne mai ramane decat sa deducem ca ei sunt aceia care oprima adevaratul popor de legamant, devastandu-i ,,tara''(inchinarea curata), tinandu-i apasati si robiti(Ier. 50:33).

Recunoasteti voi aceste lucruri, copii instrainati ai Dumnezeului Celui Viu - IEHOVA?

Ferice de voi toti cei care recunoasteti, si va dati seama ca IEHOVA va vorbeste! IEHOVA zice: ,,Iata ca cele dintai lucruri s-au implinit, si va vestesc altele noi;vi le spun mai inainte ca sa se intample." Is.42:9.Pentru ce? ,,Caci Eu sunt Domnul, Eu nu Ma schimb;de aceea, voi, copii ai lui Iacov n-ati fost nimiciti." Maleahi 3:6.

Dar ce anume sa se intample? Sa urmarim in continuare declaratiile lui IEHOVA: ,,Eu sunt cu tine, Eu voi aduce inapoi neamul tau de la rasarit, si te voi strange de la apus." Is.43:5. Unde anume vei fi adus si strans? Ne raspunde in continuare Cuvantul lui Dumnezeu, dupa cum urmeaza: ,,Astfel cei rascumparati de Domnul se vor intoarce , vor veni in Sion ." Is.51:11. Reflectati cu seriozitate la urmatoarele cuvinte ale lui IEHOVA: ,,Iata ca iti iau din mana potirul ametelii, potirul maniei Mele, ca sa nu mai bei din el!" Is.51:22b. Acest ,potir', urmeaza sa fie pus ,,in mana asupritorilor tai''!(Is.51:23). IEHOVA pune intrebarea: ,,Pentru ce zici tu, Iacove, pentru ce zici tu Israele:,,Soarta mea este ascunsa dinaintea Domnului"? Is.40:27. Asculta mai degraba ce-ti zice IEHOVA acum: ,,Israele, de te vei intoarce, daca te vei intoarce la Mine, zice Domnul, daca vei scoate uraciunile tale dinaintea Mea, nu vei mai rataci." Ier.4:1.Apoi in vers.3, citim: ,,Desteleniti-va un ogor nou, si nu semanati intre spini!" Starea de disperare a Sionului e clar exprimata profetic prin prof.Isaia, care zice: ,,Sionul zicea:,,M-a parasit Domnul, si m-a uitat Domnul!" Is.49:14. Dar observati va rog ce zice IEHOVA: ,,Poate oare sa uite o femeie sa uite copilul pe care-l alapteaza, si sa n-aiba mila de rodul pantecelui ei?Dar chiar daca l-ar uita, totusi nu te voi uita cu niciun chip." Is.49:15.

Vorbind despre aceste lucruri, IEHOVA declara urmatoarele: ,,Eu Imi apropii neprihanirea:nu este departe;si mantuirea Mea nu va zabovi.Eu voi pune mantuirea Mea in Sion si slava Mea peste Israel." Is.46:13; (vedeti Ezechiel 36) ! Asadar, eu va dau indemnul urmator: ,,Cine dintre voi se teme de Domnul, sa asculte glasul Robului Sau! Cine umbla in intunerec si n-are lumina sa se increada in Numele Domnului, si sa se bizuie pe Dumnezeul lui!" Is.50:10.

Aceste lucruri vi le supun atentiei, potrivit poruncii date de IEHOVA prin proorocul Ieremia, si careia ii dau ascultare. Mi s-a dat porunca: ,,Du-te si striga aceste cuvinte spre miazanoapte, si zi:,,Intoarce-te, necredincioasa Israel, zice Domnul." Ier.3:12. Ce se spune in continuare pana la finele acestui capitol, urmariti cu atentie, si subscrieti la cuvintele din partea a doua a vers.22, zicand: ,,Iata-ne venim la Tine, caci Tu esti IEHOVA, Dumnezeul nostru." Iacov inspirat spune: ,,Iata noi numim fericiti pe cei ce au rabdat.Ati auzit vorbindu-se de rabdarea lui Iov, si ati vazut ce sfarsit i-a dat Domnul." Iacov 5:11.Un asemenea sfarsit asteapta pe poporul lui Dumnezeu(pe aceia din poporul de legamant care se intorc la IEHOVA)!

,,ESTE CEASUL SA VA TREZITI IN SFARSIT din somn;"Noaptea aproape a trecut, se apropie ziua." Romani 13:11b,12a. Si apoi, ,,Iata ce trebuie sa faceti:fiecare sa spuna aproapelui sau ADEVARUL!" Zaharia 8:16a.

•  In Romania, brosura < Seceratorul> sub indrumarea lui IEHOVA prin Spiritul Sau Sfant, face lumina asupra acestor lucruri,si asupra multor profetii care au fost explicate doar partial(pentru ca nu sosise timpul fixat de IEHOVA pt.a fi intelese), sau pur si simplu au fost explicate total eronat de catre ,sclav'.

Va salut cu sincera iubire si caldura frateasca, mult iubitii mei frati, copii ai lui IEHOVA, cu textul versetelor 5-8 din 2Tesaloniceni cap.1.

,,Harul Domnului nostru Isus Cristos sa fie cu voi cu toti!" - 1Tesaloniceni 5:28.