Profetiile scripturale scot in evidenta faptul ca in ,,scurgerea vremurilor'' la un anumit timp avea sa fie ,,croita'' o cale, - in ceea ce priveste inchinarea la Dumnezeu - cale ce avea sa fie numita, CALEA CEA SFANTA. Este de remarcat faptul ca acest lucru trebuia sa aiba loc, la timpul si in modul stabilit de Insusi Marele Creator – IEHOVA, Dumnezeul Adevarului si Stapanul legitim al intregului Univers si al timpului. La timpul potrivit El avea sa dea indrumarea necesara – prin Spiritul Sau – trimisului Sau, pentru a pune in lumina toate lucrurile care privesc timpul si modul in care avea sa fie croita aceasta Cale, si tot la fel si modul in care trebuie umblat pe ea. Prin paginile brosurii « Seceratorul » s-au facut si se fac cunoscute lucruri ce vizeaza aceste aspecte.

Site in constructie!

 Meniu

 
 

 Secerătorul

seceratorul

"Puneţi mâna pe secere căci secerişul este copt"

 Linkuri

 
 putinthesickle.blogspot.com
 www.pcmaker.ro
 


Untitled Document
  • STATUT

 

Profetiile scripturale scot in evidenta faptul ca, in ,,scurgerea vremurilor''la un anumit timp avea sa fie ,,croita'' o cale, - in ceea ce priveste inchinarea la Dumnezeu - cale ce avea sa fie numita, CALEA CEA SFANTA.

Este de remarcat faptul ca, acest lucru trebuia sa aiba loc, la timpul si in modul stabilit de Insusi Marele Creator - IEHOVA, Dumnezeul Adevarului si Stapanul legitim al intregului Univers si al timpului. La timpul potrivit El avea sa dea indrumarea necesara - prin Spiritul Sau - trimisului Sau, pentru a pune in lumina toate lucrurile care privesc timpul si modul in care avea sa fie croita acea - sta Cale, si tot la fel si modul in care trebuie umblat pe ea.

Prin paginile brosurii < Seceratorul > s-au facut si se fac cunoscute lucruri ce vizeaza aceste aspecte. De exemplu, trebuia sa fie lamurita o problema si anume, care este pustia in care trebuia sa se croiasca aceasta Cale, ori acest lucru nu se putea lamuri, pana cand nu se lamurea mai intai cu claritate adevarata identitate a ,,omului faradelegii'', deoarece el avea sa fie fauritorul acelei ,,pustii''. Legat de aceasta descoperire profetica, trebuie aratat faptul ca odata pus in lumina acest aspect, avea sa deschida calea multor intelegeri a unor lucruri tainice ,,pecetluite'' pana acum la vremea sfarsitului.

Este imperios necesar sa intelegem cu claritate voia lui Dumnezeu cu privire la starea celor ce doresc sa mearga pe aceasta Sfanta Cale. Ajungandu-se la un stadiu avansat al cunoasterii lucrurilor profetice care elucideaza aceste probleme, toti cei ce le-au luat la cunostiiinta trebuie singuri sa decida daca vor sau nu sa mearga pe aceasta Cale. Sa privim cu totii cu maxima responsabilitate aceste lucruri intelegand ca pe aceasta Cale nu se poate merge asa cum am fost obisnuiti pana in prezent.

A sosit timpul sa ne exprimam libertatea alegerii, mai clar ca oricand! Dar sa fim foarte atenti la faptul ca mersul pe aceasta Cale este conditionat de IEHOVA insusi. Cei ce doresc a merge pe Ea, trebuie sa inteleaga faptul ca a merge pe Ea, nu inseamna ceea ce le-ar placea lor, ci ceea ce spune IEHOVA, si anume, recunoscand ca acesta este adevarul cu privire la adevarata inchinare, sa iasa din locurile in care se gasesc si sa adere din toata inima la Calea pe care IEHOVA o indica si certifica ca fiind unica si adevarata Cale pentru inchinatorii ,,in spirit si adevar''. Oricine s-ar incumeta sa creada ca odata ce adera la aceasta Cale ar putea sa umble asa cum el ar dori, se insala singur, deoarece incepe deja timpul in care IEHOVA a spus ca va scoate la lumina orice fapta, oricat de tainic ar fi facuta. Deci privind cu maxima seriozitate lucrurile, sa fim ferm hotarati a intra pe aceasta Cale si a umbla pe ea in armonie cu vointa Marelui nostru Dumnezeu, IEHOVA !

Nu un om stabileste statutul acestei cai, ci IEHOVA, conform legilor si normelor Sale drepte. De aceea trebuie sa fim in totul de acord cu tot ce El stabileste cu privire la aceasta Cale. Cei ce doresc a merge pe ea trebuie sa recunoasca ordinea teocratica pe care El o fixeaza, in mod drept,ne- partinitor. Cei ce au mereu de murmurat, nu au ce cauta pe aceasta Sfanta Cale. Se va veghea conform vointei lui IEHOVA, ca in mijlocul nostru ,,nimeni sa nu se abata de la harul lui Dumnezeu nimeni sa nu fie curvar sau lumesc ca Esau''(Evrei 12 :15,16), si nimeni care sa tainuiasca faradelegea. Consimtim ca trebuie sa ne conformam cerintelor lui IEHOVA, si in ceea ce priveste colaborarea frateasca. Mai presus de toate subscriem la porunca data de IEHOVA prin Fiul Sau Isus Cris tos, de a face de cunoscut toate lucrurile pe care ni le face de cunoscut IEHOVA ,si aici e nevoie de a colabora cat mai strans si uniti de adevar, si nu de interese egoiste. Vom promova interesele Imparatiei cerurilor mai presus de orice. Cunoscand adevarul pe care IEHOVA ni-l descopera in aceste timpuri, suntem fermi hotarati sa indepartam orice invatatura eronata, si sa respingem cu fermitate pe cei ce o promoveaza, indiferent de abilitatea sau amabilitatea cu care ne-ar predica-o.

Asadar fiind ajunsi la un stadiu de intelegere clara cu privire la anumite lucruri profetice facute de cunoscut pana acum, suntem ferm hotarati ca pe aceasta Cale ,,sa umblam la fel''(Filip.3 :16).

Nu putem admite ca unitatea noastra crestina sa fie zdruncinata de egoism, si ca atare nu vom permite sa existe intre noi oameni egoisti, nici oameni vicleni. Cunoastem punctul de vedere a lui Dumnezeu cu privire la binefacere si darnicie, si suntem intru totul de acord cu el. De aceea ne declaram de acord cu faptul de a veni urgent in ajutorul vreunui frate aflat in necaz sau lipsuri.

De altfel santem supusi adevarului biblic care zice : ,,sa facem bine la toti, si mai ales fratilor in credinta''(Galateni 6 :10) .

In ceea ce priveste organizarea activitatii, gruparii noastre crestine, ne angajam a ne supune porunciilor date de Atotputernicul Dumnezeu, IEHOVA si nu randuielilor omenesti. In acest sens precizam faptul ca ne vom indeplini misiunea trasata de marele nostru Conducator - Isus Cristos - aceea de a predica adevarul biblic conform cunostintei pe care o posedam, fara a solicita ingaduinta sau aprobarea vreunui organ sau forum national sau international, deoarece aceasta pozitie au avut-o si inaintasii nostrii, - apostolii . Iata pozitia lor, pe care si noi o impartasim :

,, Trebuie sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni !'' Faptele Apost.5 :29.

Acest lucru nu inseamna nici pe departe nesupunere fata de legile statului, tinand cont si de dreptul de libera exprimare. Nu suntem o grupare fantomatica caracterizata de fapte antisociale sau imorale, ci suntem in constiinta marcati de inaltele norme de comportament moral, drept si corect, trasate in Cuvantul lui Dumnezeu, norme pe care dorim sa le supunem atentiei oricui.

Sub nici o forma nu dorim cu orice pret adepti excluzand orice forma de predare a cunostiintei pe care o avem din Scripturi intr-un mod viclean, lingusitor sau coruptibil.

Publicatia pe care o folosim in raspandirea adevarului biblic este in totul bazata pe acest adevar,si este facuta sub indrumarea Spiritului lui IEHOVA, si poarta denumirea de <  SECERATORUL > .

Costurile pentru editarea literaturii le suportam noi membrii acestei grupari crestine, prin donatii voluntare .

Ca urmasi ai Domnului nostru Isus Cristos, si ai apostoliilor, purtam cu cinste numele de crestin - ,,inchinator a lui IEHOVA, pe Calea cea sfanta''.

BINECUVANTAT SA FII TU O, IEHOVA, IN VECI DE VECI !